• Regjistrohu
Shënim: Ju lutem mos bëni pyetje të kota. Dhe mos jepni përgjigje të pakuptimta. Mirësevini tek këndi i pyetjeve në Mëso Shqip. Ju mund të apo të përgjigjeni në pyetjet e të tjerëve. Nëse shtoni pyetje ju fitoni pikë, gjithashtu nëse i përgjigjeni dikujt në pyetje, fitoni pikë, por për t'iu numëruar pikët ju duhet të nëse arrini t'i keni 10.000 pikë, ju mund të bëheni moderator.

Cilat jane drejtimet ose shkollat psikologjike?

19 shikime pyetur më 20 Dhjetor, 2014 Psikologji nga anonim

2 Përgjigje

+1 votë
-Strukturalizmi,geshtalistet,biheviorizmi ku themelues ishte Xhon Uotson dhe psikoanaliza e Sigmund Frojdit.
përgjigjur më 20 Dhjetor, 2014 nga Kushtrim Gegaj (302 pikë)
0 vota
Drejtimet ose shkollat psikologjike jane:strukturalizmi,geshtalistet,biheviorizmi ku themelues ishte Xhon Uotson dhe psikoanaliza e Sigmund Frojdit.
përgjigjur më 26 Dhjetor, 2014 nga Besa Besa (1,848 pikë)

Pyetje të ngjashme

2 përgjigje 39 shikime
39 shikime pyetur më 20 Dhjetor, 2014 Psikologji nga anonim
3 përgjigje 9 shikime
9 shikime pyetur më 20 Dhjetor, 2014 Psikologji nga anonim
1 përgjigje 5 shikime
1 përgjigje 11 shikime
11 shikime pyetur më 19 Dhjetor, 2014 Psikologji nga Mëso Shqip (1,984 pikë)
1 përgjigje 14 shikime
14 shikime pyetur më 28 Dhjetor, 2014 Psikologji nga anonim
...